Notícies
27 de gener de 2017
L’ESDi acull la presentació del XXV Concurs de Fusteria i Ebenisteria del Gremi de la Fusta i l’Escola Industrial de Sabadell

Coincidint amb la diada de Sant Josep, patró dels fusters, el divendres 17 de març el Gremi de la Fusta de Sabadell i Comarca i l’Escola Industrial de Sabadell organitzen una nova edició del Concurs d’estudiants de la Fusta i Ebenisteria.


La presentació de la XXVa edició del Concurs tindrà lloc el proper dimecres 1 de febrer a les 12h a l’Auditori de l’Escola Superior de Disseny ESDi (c/Marquès de Comillas, 81-83 Sabadell). En aquest mateix acte es donarà a conèixer l’objecte escollit que els participants hauran de reproduir en fusta durant el Concurs i que ha estat dissenyat per un/a alumne de 4t curs del Grau en Disseny menció Producte de l’ESDi.


A l’acte de presentació hi assistirà un representant de l’Ajuntament de Sabadell; el President del Gremi de la Fusta el Sr. Carles Montesinos; la Directora de l’ESDi la Dra. Glòria Fernàndez, així com el professor de l’ESDi i tutor del projecte el Sr. Guiu Llusà i el professor de l’Escola Industrial, el Sr. Joan Colet.


Aquest projecte és fruit del conveni de col·laboració entre el Gremi de la Fusta de Sabadell, l’Escola Industrial i l’Escola Superior de Disseny ESDi.