Notícies
Del 27 al 31 de gener del 2014
L’Escola Superior de Disseny ESDi present a la 080 Fashion Week

L’Escola Superior de Disseny ESDi exposarà el projecte “Seres de Luz” de la graduada Marta Aragonés (promoció 2012-2013) a la 080 Fashion Week que comença el dilluns, 27 de gener i s’allarga fins el dia 31 de gener. El projecte s’exposarà, juntament amb altres treballs, en una vitrina just davant del Mercat del Born, espai a on se celebra aquest edició.

A més a més, els exalumnes d’ESDi i EATM (seu ESDi-Barcelona) també tenen representació en la jornada de la moda. L’exalumne Selim de Somavilla presentarà la seva proposta unisex per a la propera tardor/hivern 2014-2015: Downtown, el proper dimarts, 28 de gener, a les 10.30. El graduat i col·laborador docent de l’ESDi, Josep Abril, també presenta proposta: Col·lecció-34 FW#1415N34 reflections. Dimecres 29, a les 17.30. Per la seva banda, la també exalumna Miriam Ponsa, presentarà Sherpa, una col·lecció inspirada en els pobladors de les regions muntanyoses del Nepal. Ho farà el dimecres, 29 de gener, a les 19.00. I, el dijous, 30 de gener, a les 19.00 la exalumne Justicia Ruano presentarà a la 080 la seva col·lecció: Legérè comme une plume. 


En les desfilades de la marca Bóboli i Aldo Martins també hi ha representació de l’ESDi. La col·laboradora docent de l’ESDi Xenia Gómez, és una de les dissenyadores de la firma Bóboli i, Núria Bisbal, exalumne del centre forma part de l’equipo d’Aldo Martins.

 

A banda d’això, la graduada a l’ESDi, Meles Must, especialitzada en el disseny de blondes i brodats dels grans dissenyadors de la moda de l’alta costura, també ha estat convidada a participar a la 080 Barcelona Fashion. Meles Must és una de les poques dissenyadores que col.laboren a nivell internacional amb les marques més prestigioses del món com: Valentino, Dolce Gabbana o La Perla. I és que elabora un disseny minuciós i perfeccionista que requereix un gran coneixement tècnic de la màquina leavers i un alt domini del dibuix creatiu.

 

A més, en aquesta edició de la 080 Barcelona Fashion s’hi poden trobar exposades unes fotografies realitzades pels estudiants d’EATM. Es tracta d’unes imatges que es van fer per participar en el Photo Shoot Contest durant l’edició del juliol 2013 de la 080 Barcelona Fashion, on set equips formats per un estilista i un fotògraf competien per realitzar el millor editorial.


Per més informació dels horaris i les desfilades podeu consultar la pàgina web de la 080 Fashion Week.

 

justicia ruano080