Notícies
28 i 29 de novembre de 2013
Les professores de l’ESDi Dra. Maia Creus i Dra. Mireia Feliu participen al I Simposi Internacional Geografies de l’invisible

El  I Simposi Internacional Geografies de l’invisible: Estratègies crítiques entre Art i Geografia que se celebrarà els propers dies 28 i 29 de novembre a la Facultat de Belles Arts de la UB comptarà amb la participació de les professores de l’ESDi Dra. Maia Creus i Dra. Mireia Feliu.

"Natura - Paissatge -Pertinença" serà la ponència que durà a terme la Dra. Maia Creus, professora de l’ESDi i Comissària  d’art el dijous 28 de novembre a les 12.10 del mig dia. Aquesta ponència s’emmarcarà dins  el Panell 1: Investigacions experimentals de la idea de "lloc": del registre a l’accionisme. De la seva banda, l’artista i professora d’ESDi Dra. Mireia Feliu participarà en el Panell 3: Representacions alternatives de la realitat topogràfica. Bio-polítiques de l’espai i ho farà divendres 29 de novembre també a les 12.10 del mig dia amb la ponència "Subjectivitats nòmades: diàlegs entre fronteres".