Notícies
29 de juliol de 2013
Les nedadores i alumnes d’ESDi Ona Carbonell i Paula Klamburg guanyen set medalles al Mundial Barcelona 2013

Les nedadores i alumnes de l’ESDi Ona Carbonell  i Paula Klamburg, components de l’equip nacional de Natació Sincronitzada han guanyat 7 medalles en aquest Mundial de Natació de Barcelona 2013 de les 7 a les que optaven, aconseguint quatre bronzes per les modalitats de solo tècnic, solo lliure, duo tècnic i duo lliure i tres plates a les d’equip lliure, equip tècnic i combinada lliure.

La nedadora Ona Carbonell va guanyar la medalla de bronze en la modalitat de solo tècnic  lluint un banyador inspirat en un violí dissenyat per l’ESDi en el marc d’un projecte del que ella mateixa ha estat impulsora. Amb una puntuació final de 94,400 i millorant, així, l’exercici preliminar del matí, Ona Carbonell es va col·locar tercera al podi després de completar una gran actuació que va estar més que aplaudida pels assistents del Palau Sant Jordi. Pel que fa al solo lliure, Ona Carbonell va guanyar també un bronze, lluint un banyador inspirat en l’obra de Gaudí i dissenyat per ella en el projecte amb l’ESDi i realitzant una rutina plena de força a ritme de Monserrat Caballé.

Pel que fa a la modalitat de duo tècnic, Ona Carbonell i Marga Crespí es van penjar una medalla de bronze, després de realitzar una rutina excel·lent a ritme de flamenc obtenint una puntuació de 93,800. També van obtenir un bronze en el duo lliure, amb un tango que les va col·locar en tercera posició molt a prop de China.

 

Les rutines d’equip són en les que van aconseguir les tres plates. En la d’equip tècnic, al ritme de Tamacum (cançó de guitarra espanyola de Rodrigo i Gabriela) l’equip nacional de sincronitzada on van participar tant la Paula Klamburg com la Ona Carbonell, va sumar 94,400 punts col·locant-se així, en segona posició i aconseguint la primera medalla de plata. L’equip va fer vibrar de nou al Palau Sant Jordi amb una actuació plena d’energia però també d’exigència tècnica. En la modalitat d’equip lliure, on totes les nedadores vestien el tercer banyador dissenyat en el projecte amb l’ESDi, també van obtenir la segona posició al podi, igual que en l’última rutina, la combinada lliure.

 

D’aquesta manera, l’equip nacional de natació sincronitzada suma ha aconseguit 7 medalles de les 7 a les que optava en aquest Mundial de Natació de Barcelona 2013.

 

 

banyador esdi

 

 

 

 

        onasololliure

 

 

 

 

duotecnic    equiptecnic

 

 

duolliure    equiplliure

 

 

combinadalliure