Notícies
13 de juny de 2013
Les alumnes d’ESDi, Lidia Araña i Ingrid Company, finalistes del concurs Nancy amb la Moda 45è Aniversari

Les alumnes de 3r curs del Grau Oficial Universitari en Disseny de Moda d’ESDi, Lidia Araña i Ingrid Company es troben entre els 30 finalistes que passen a la segona fase del concurs de Famosa, Nancy amb la Moda 45è Aniversari. Aquest concurs, dirigit a estudiants del penúltim curs del grau en Disseny de Moda, té com a objectiu dissenyar i executar un vestit, de temàtica oberta, per a la nina Nancy per a la celebració del seu 45è Aniversari.

La primera fase del concurs consistia en enviar les propostes de disseny en format dibuix del vestit per a la Nancy, juntament amb la descripció dels materials i els detalls. Els dibuixos d’ambdues alumnes han estar escollits per passar a la segona fase. Així doncs, la Lidia i la Ingrid ara han de desenvolupar els dissenys a mida real, incloent la justificació i filosofia dels dissenys, incloent materials i patrons, i també, les il·lustracions del disseny.

El veredicte del jurat, format per representants de Famosa, del Museo del Traje i d’ACME, tindrà lloc el proper 26 de juny. Els premis estan distribuïts en dues categories: els primers 3 guanyadors i els segons 3 guanyadors. Els primers rebran 1.000 euros en concepte de beca pel curs acadèmic 2013-14 i els seus dissenys s’exposaran al Museo del Traje el proper setembre. Els següents tres guanyadors seran premiats amb la participació a l’exposició.