Notícies
16 de febrer de 2017
Les alumnes de l’ESDi Núria Costa i Ane Castro desfilen a la “Nits de Pell i Punt d’Igualada.

La nit del dijous 23 de febrer es presenta la primera edició de les “08700-Nits de Pell i Punt" a Igualada. Es tracta d’una iniciativa impulsada pel 080 Barcelona Fashion, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament d’Igualada, i l’Agrupació Tèxtil FAGEPI, per promocionar i posar en valor el sector tèxtil i del disseny vinculació a la indústria del gènere de punt i de la pell de l’Anoia.


"08700-Nits de Pell i Punt", que tindrà lloc al Cercle Mercantil d’Igualada, comptarà amb una passarel·la de moda de talent emergent, amb les propostes creatives diversos dissenyadors, entre els que destaca el tàndem de creadores Ane Castro i Núria Costa, guanyadora del premi de la passada edició de la fira BSTIM, i alumnes de Moda a l’Escola Superior de Disseny ESDi.


La desfilada tancarà una setmana plena d’esdeveniments vinculats al sector de la moda a Igualada, que els dies 22 i 23 de febrer celebra la tercera edició de la Fira BSTIM, amb més de 60 expositors i una previsió de 1.000 visitants de l’àmbit tèxtil.