Notícies
28 de setembre de 2016
L’Auditori de l’ESDi acull la presentació del curs 2016-2017 del Grau Oficial Universitari en Disseny

L’auditori de l’Escola Superior de Disseny ESDi ha acollit aquest 26 de setembre l’acte de presentació del nou curs 2016-2017 del Grau en Disseny. Alumnes nouvinguts de primer curs, també alumnes més avançats i professors han assistit a un acte encapçalat per la Directora de l’ESDi, la Dra. Glòria Fernàndez i la Coordinadora Acadèmica, la Dra. Inés Martins.
Després de la presentació del funcionament de l’escola als alumnes de primer, el director General de la FUNDIT, el Sr. Antoni Garrell, ha encoratjat als joves estudiants a  ser part de la “transformació social, detectant les necessitats i aportant solucions, a través del coneixement, l’aptitud i l’actitud”.

 

 

 

L’enorme responsabilitat dels dissenyadors  esdevé clau per la seva capacitat transformadora, que està en el cor de tot procés d’innovació, i per ser una disciplina que permet afrontar activitats multidisciplinàries. Per fer realitat les potencialitats del disseny, doncs, són necessaris persones amb una capacitat innata per la creativitat i a la vegada amb una solida formació.
A les 11 del matí, davant d’una nombrosa audiència, la graduada en Art Electrònic i Disseny a l’ESDi, Gina Tost va oferir una xerrada sobre la seva trajectòria professional i la seva visió sobre el món del disseny i la seva capacitat transformadora.

 

 

Tost, que va reconèixer que tot i que no ha exercit mai com a dissenyadora, aquesta base és la que li ha permès arribar on és ara. Comunicadora especialitzada en tecnologia, videojocs i startups, va presentar el programa "Generació Digital" de TV3, a més col·laborar en diaris i webs de tot el món, Espanya, Llatinoamèrica, Estats Units o el Japó entre d’altres.  Fa tres anys va fundar "Geenap",  una plataforma de promoció d’Apps. Actualment Gina Tost és considerada una de les TOP 100 European Founders per The Hundert Magazine i la seva empresa està recomanada per la revista Wired com una de les millors 100 Startups del 2015.