Notícies
10 de març del 2017
L’alumni Marta Vilar impulsa un verkami per tirar endavant el projecte solidari “Pinkmama” contra el càncer de mama i l’ESDi hi col·labora

L’any 2016 a la dissenyadora Marta Vilar, amb 38 anys, se li va diagnosticar un càncer de mama. Un gir vital inesperat acompanyat d’un canvi físic evident a causa de la caiguda del cabell derivat del tractament. “Com surto jo al carrer així?”, es va preguntar. Navegant per Internet no va aconseguir trobar cap mocador oncològic que li agradés i que encaixés amb la seva personalitat. Després, superada amb èxit la malaltia, Vilar va detectar la importància de donar eines a les dones que passen per aquest procés per veure’s més guapes.


Per això, va decidir impulsar un verkami per donar vida a “Pinkmama”, gorros amb superpoders dissenyats per ajudar, amb la filosofia que cada vegada que algú en compri un se n’enviarà un altre a la Unitat d’oncologia de Vic, a on Vilar va viure tot el seu procés de curació.

 

pinkmama1


Per altra banda, l’Escola Superior de Disseny ESDi ha volgut aportar el seu granet de sorra al projecte i s’encarregarà de dissenyar un stand informatiu i portàtil per tal que el projecte tingui presència en fires i esdeveniments. El projecte es treballarà des de la Unitat de Producte i Usabilitat d’espais del centre.

El tret de sortida del verkami va fer-se el passat #8M dia Internacional de la dona.

pinkmama2