Notícies
14 de desembre del 2015
L’alumne de 3r de disseny multidisciplinar, Gorka Plans guanya el concurs per dissenyar la postal de nadal de l’ESDi

Per la “originalitat” de la proposta i “el treball” que hi ha al darrere, el jurat del concurs “Loco24h”, impulsat per l’ESDi amb l’objectiu d’escollir una postal de Nadal per felicitar les festes, ha determinat que la proposta guanyadora sigui la de l’alumne Gorka Plans, de 3r curs de disseny menció integració multidisciplinària (Gestió del Disseny). 

 

postalnadal2015

 

El jurat estava format per la Dra. Glòria Fernández, directora de l’ESDi; la Sra. Anna Trias, responsable d’Alumni; el sr. Fran Pinel, responsable de la Unitat de Comunicació, Multimèdia i Interactivitat de l’ESDi, Marc Calvet, membre també d’aquesta unitat i dissenyador i la Sra. Isabel Palà, responsable del Gabinet de Premsa i Comunicació de l’ESDi. Tots van coincidir en que la proposta anava més enllà de la típica felicitació de nadal i que aplicava el sentit de l’humor tot mostrant “l’outfit” del Pare Noel.

 

Gorka Plans-postal nadal 2015 ESDi


La proposta guanyadora s’emporta un pack de llibres de disseny i un smartbox, a més de comptar amb una important visibilitat a través de les xarxes socials i la web de l’ESDi.