Notícies
26 de juliol de 2013
L’alumna de l’ESDi Núria Altimis guanya la Beca CJ Connecta’t al Vestuari 2013

L’alumna de 4rt curs del Grau Oficial Universitari en Disseny en l’itinerari de moda Núria Altimís Bonavida, de 22 anys i de Santa Coloma de Queralt, és la nova beneficiària de la Beca CJ Connecta’t al Vestuari 2013.

La beca, que té com a objectiu promoure l’accés de les persones joves vinculades al món del disseny de vestuari i la moda al sector televisiu, consisteix en una dotació de 5.000 € i una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya. Aquesta estada es durà a terme la propera temporada televisiva de TV3, que va de setembre a juliol de 2014, i les pràctiques formatives les realitzarà al departament de Disseny de Vestuari d’aquesta cadena.

Per presentar-se a aquesta beca l’alumna Núria Altimís va haver de realitzar un seguit de looks enfocats a diferents presentadors/es, per diferents programes i franges d’edat. També va haver de realitzar una prova final presencial als estudis de TV3 amb els altres finalistes. Podeu veure les propostes de look per a presentadora de magazine i per a presentadora de programa juvenil.

 

Núria Altimís

                                                                                 Look per la prova final.