Notícies
29 de febrer de 2016
L’alumna de l’ESDi Judit Moreno dissenya el gronxador que es reproduirà en el XXIV Concurs de Sant Josep

“Swing” de l’alumna de 2n curs del Grau en Disseny menció Producte de l’ESDi, Judit Moreno és el disseny guanyador del gronxador que es reproduirà en fusta en el XXIV Concurs de Fusteria i Ebenisteria, organitzat  pel Gremi de la Fusta de Sabadell a l’Escola Industrial i que tindrà lloc el proper 18 de març.


Aquest projecte, tutoritzat pel professor Marc Puigbó, és fruit d’un conveni de col·laboració amb el Gremi de la Fusta i l’Escola Industrial de Sabadell, i consistia en el disseny d’un gronxador, apte per a ser penjat d’un arbre o bigues en el seu defecte, i que pugui ser elaborat amb la fusta dels arbres caiguts al bosc de Can Déu (Sabadell) durant la ventada del 9 de desembre de 2014 i que ha estat cedida per l’empresa Serradora Boix SL, qui està realitzant la neteja forestal de l’espai.


A l’acte han acudit el Regidor d’Educació i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Sabadell, el Sr. Joan Berlanga; el President del Gremi de la Fusta, el Sr. Carles Montesinos; la Sra. Iolanda Domenjó, de Serradora Boix SL i la Directora de l’ESDi la Dra. Glòria Fernàndez, així com el professor de l’ESDi i tutor del projecte el Sr. Marc Puigbó i el professor de l’Escola Industrial, el Sr. Joan Colet.