Notícies
28 de setembre
La xerrada del psicòleg Pep Marí i la presentació de projectes de graduats inaugura el curs acadèmic a l’ESDi

“El talent que teniu no caduca”, va afirmar el psicòleg Pep Marí en la conferència inaugural del curs 2015-2016 a l’ESDi. Marí, cap del departament de psicologia de l’esport al Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat, el CAR, està acostumat a treballar amb esportistes d’elit i aplica el mètode que utilitza en tots els sectors d’activitat. Segons el psicòleg el mètode per acabar sent el millor en la teva activitat segueix els passos d’una piràmide. De la base a l’extrem: Poder aprendre, voler aprendre, saber aprendre i demostrar allò que s’ha après.

pepmari2

pepmari3


En una conferència d’una hora de durada, el psicòleg, ha desgranat les claus del seu llibre “Aprender de los campeonos” davant l’atenta mirada dels alumnes de primer que, avui, començaven la seva aventura a l’ESDi. El conferenciant ha parlat d’actitud, de motivació i d’equilibri, conceptes que apareixen en el seu llibre.


Seguidament a la seva conferència, graduats de l’ESDi han agafat el relleu per, amb 5 minuts cada un, exposar algun dels seus projectes i/o claus de la seva trajectòria professional. La graduada Marta Marsà (Moda) ha explicat el seu projecte de Final de Grau que se centra en una col·lecció de roba esportiva; Meritxell Carles (Gràfic) ha presentat el seu projecte centrat en una publicació centrada en les persones amb discapacitats. La dissenyadora d’interiors Marta Raventós ha presentat la seva trajectòria professional des que va sortir de l’ESDi fins a dia d’avui; El graduat Roc Miranda (Producte) ha exposat el seu PFG, una re-invenció de la pala lleva-neus en cas d’allau; El tàndem format per Júlia Cuyàs i Paul Carr, de l’estudi deliris han explicat el seu projecte emprenedor que van engegar plegats un cop finalitzats els seus estudis a l’ESDi i, Albert Sanjuan (audiovisuals) ha tancat la ronda presentant el seu projecte Deep.com.
L’acte que ha començat a les 11.00h, després de les presentacions de curs a l’auditori, ha estat una bona manera de començar l’any acadèmic.

 

primerdiacurs2