Notícies
Fins l’11 de febrer
La segona edició de l’ESDiPreneurs es realitzarà l’11 de febrer

El proper 11 de febrer, a les 9:00 del matí, tindrà lloc la segona edició de l’ESDiPreneurs Breakfast. Es tracta d’un esdeveniment, que es durà a terme a l’auditori de l’Escola Superior de Disseny, i que organitza la unitat de Community & International Networking amb l’objectiu de crear xarxa i retroalimentar les experiències professionals dels assistents.

 

En aquest segon capítol, hi intervindran Francesc Queralt, fundador de Social Energy i Social Car; i Koldo Goikoetxea emprenedor del fenomen The Social Coin. Queralt és Llicenciat en Dret per la UPF, Tècnic en Matemàtiques aplicades a finances per la UPC i també té un MBA per la London Business School. Desde el 2004 és emprenedor, com a soci fundador de Social Energy, empresa dedicada a la promoció, enginyeria, instal.lació i operació de projectes d’energies renovables, i Social Car, plataforma on-line de lloguer de vehicles entre particulars.

 

Per la seva banda, Koldo Goikoetxea s’ha dedicat al disseny industrial i més tard, a l’emprenedoria social. De la unió d’aquests va sorgir The Social Coin, una empresa que ha creat, juntament amb altres amics, per intentar canviar el món. Goikoetxea creu que és imprescindible que la societat actuï, tot recordant allò que ens fa humans i és per això que ha ideat The Social Coin, un projecte que fabrica i distribueix monedes que inicien cadenes d’accions desinteressades que es poden seguir i mesurar.

 

El tret de sortida de l’acte el farà Francesc Queral, que explicarà el projecte que té entre mans i seguidament donarà pas als assistents pels requeriments, dubtes i preguntes. Una hora més tard, a les 10:00, es farà el primer break per poder ‘fer xarxa’ mentre els assistents es prenen un cafè. A les 10:40 el segon invitat, Koldo Goikoetxea, exposarà el seu projecte i tot seguit donarà lloc per fer preguntes. Per finalitzar l’acte, a les 11:35, els assistents podran acabar d’esmorzar mentre fan Networking i intercanvien contactes.