Notícies
30 d’octubre del 2013
La professora d’ESDi Marina Castán, ponent a l’Smart Fabrics Conference 2013

La professora de l’Escola Superior de Disseny ESDi, Marina Castán, membre de la Unitat de Tendències i Innovació (Departament Universitari de Teoria i Desenvolupament del Disseny de l’ESDi) ha estat convidada com a ponent a l’Smart Fabric Conference, un dels congressos més importants a nivell mundial sobre Smart textiles, que tindrà lloc del 29 al 31 d’octubre a Barcelona.


Marina Castán participarà a l’esdeveniment presentant Close to the Body, un projecte fet en col·laboració amb l’Institute for Advanced Architecture of Catalonia (IAAC) i la Eindhoven University of Technology (TU/e). Un projecte que explora l’espai emergent que ofereix la tecnologia smart textile per investigar sobre les relacions dinàmiques entre el cos, els tèxtils i l’entorn. I que ofereix noves possibilitats en la investigació en disseny.


La conferència que impartirà la professora Castán serà el dimecres, 30 d’octubre, a les 4.30 de la tarda. El segon dia de conferències de l’Smart Fabrics Europe, un espai a on tecnologia, tèxtil i interacció humana van de la mà.


Aquí podeu veure el programa de l’Smart Fabric conference, que se celebrarà al Novotel Barcelona City, i fer la vostra inscripció.

 

Close to the bodyClose to the body