Notícies
3 de març del 2014
La professora de l’Escola Superior de Disseny ESDi Marina Castán viatja a Madrid per explicar el projecte Close to the Body

Marina Castán, professora de la Unitat de Tendències i Moda de l’Escola Superior de Disseny ESDi oferirà dilluns, 3 de març, una xerrada a la Universitat Politècnica de Madrid (UPM) i dimarts, 4, al Media Lab Prado al voltant del projecte Close To The body.


A la xerrada que realitzarà conjuntament amb Oscar Tomico, professor de la University of Technology d’Eindhoven, explicaran com es connecten disciplines com l’electrònica, la moda, la confecció i el disseny.


L’entrada a les conferències centrades en: ”Creando Prendas: diálogos entre tencnología, textiles y cuerpos” i “”Una aproximación fenomenològica al diseño inteligente de textiles” , és gratuïta.

Close to the body explora l’espai emergent que ofereix la tecnologia smart textile per investigar sobre les relacions dinàmiques entre el cos, els tèxtils i l’entorn. Close to the body és un estudi de recerca realitzat entre IAAC (Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya) la Eindhoven University of Technology (TU/e) i l’Escola Superior de Disseny ESDi. El taller es desenvolupa en el marc del Màster d’Interacció Avançada que imparteix IAAC, un programa que busca explorar els usos creatius de la tecnologia amb finalitats pràctiques i experimentals.

 

close