Notícies
14 de gener de 2016
La professora Charo Mora dirigeix la 2a edició del Festival Moritz Feed Dog

Els propers dies 10, 11, 12 i 13 de març tindrà lloc la segona edició del Moritz Feed Dog, el primer Festival de Cinema Documental sobre Moda, Cultura i Ciutat que se celebra a Barcelona. Dirigit per la dissenyadora i col·laboradora docent de l’ESDi Charo Mora, el Moritz Feed Dog projectarà entre 10 i 15 documentals als Cinemes Aribau i a la Sala Aribau Club de Barcelona.

 

 

El festival, però, s’obrirà el dimarts 8 de març amb la projecció del documental “Helmut by June”, emmarcat dins l’exposició del Museu del Disseny de Barcelona Distinció. Un segle de fotografia de moda, que explica la vida del fotògraf de moda Helmut Newton. Posteriorment, s’obrirà al públic una conversa amb Antoni Bernad i Pep Àvila, fotògrafs presents a l’exposició. Aquest acte tindrà lloc el dimarts 8 de març a les 19 h i el preu és de 4 €. L’aforament és limitat i cal inscripció prèvia.


El Moritz Feed Dog va néixer l’any passat amb la voluntat d’oferir una programació d’una gran qualitat tant cinematogràfica com estètica i de continguts. Totes les projeccions, de gènere documental i d’autor, tindran com a temàtica la moda entesa com a expressió cultural mostrant el seu paper com a transformadora social al llarg de la història.


Per seguir totes les notícies al voltant del festival, podeu consultar el web o informar-vos a través del hashtag #lamodaescultura.