Notícies
22 de gener del 2016
La Panera de Lleida acollirà l’exposició "Vestir i desvestir cossos: Fenomenologies d’aparició", comissariada pels professors de l’ESDi, Maia Creus i Oriol Ocaña

La mostra, que proposa una reflexió sobre el cos a través del vestir, és una iniciativa de la Dra. Maia Creus i el professor Oriol Ocaña, docents de l’ESDi. L’exposició, que s’inaugurarà el proper 13 de febrer al centre d’art La Panera de Lleida, presenta peces de dissenyadors emergents, dissenyadors professionals dedicats al disseny experimental, dissenyadors professionals amb incursions a la moda conceptual i artistes. Entre els quals, diferents propostes de dissenyadors sorgits de l’ESDi.

la panera-expo1

 

A l’exposició s’hi podrà veure el projecte  “Un nosaltres impersonal” de la graduada de l’ESDi Laura Puigdellívol; “Delante de la cara” de la graduada Laura Fernández Antolín; “Cos-Archive” de Júlia Coma, també graduada en Moda; “Inmit” de Tea Sirbiladze; “Espai Rastre” de Maria Morgui i “Dones Mula” de la consolidada Miriam Ponsa. Totes, propostes amb segell ESDi.

 

la panera-expo2

 

La mostra expositiva proposa una reflexió des de la moda i l’art sobre el cos i els espais d’aparició i les seves tipologies. La pregunta que es fa la proposta és quin seria el límit que separa la moda com a una forma d’adoctrinament i el vestir com a mode d’aparició i maneres de pensar-se i fer-se.

 

L’exposició es podrà visitar fins el dia 22 de maig.