Notícies
5 de juny 2015
La "Jungla Urbana", de Clàudia Pla, millor disseny de l’ESDi per al Swab Stairs 2015

Amb l’arribada de la VII Edició de la Fira Internacional d’Art Contemporani Swab Barcelona (de l’1 al 4 d’octubre de 2015), un any més, les escales del metro de Barcelona treuen a la llum el seu costat més artístic.

Els Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i Swab han convidat a algunes de les més prestigioses escoles d’art de Catalunya per presentar entre el 18 de juny i el 2 de juliol les seves obres artístiques en les escales del metro de Barcelona.
Entre els projectes presentats per l’ESDi, la “Jungla Urbana” de l’alumna de 3r de l’itinerari de Gràfic Clàudia Pla ha estat seleccionat per il·lustrar la sortida del metro de la L2 Passeig de Gràcia/Gran Via.Aquesta iniciativa, anomenada "Swab Stairs" forma part del programa "Swab Off" i del projecte TMB Cultura, de la Fundació TMB, que el seu objectiu principal és vincular el món acadèmic amb la transformació creativa del paisatge assegurant la presència de Swab a la ciutat. D’aquesta forma, els estudiants poden exhibir les seves creacions davant la mirada dels usuaris del metro.

Podeu veure tots els projectes a la pàgina del Swab