Notícies
4 de març del 2014
La graduada Marta Giralt presenta el projecte ‘MILIEU’ al Palau Robert, en el marc de l’exposició "Barcelona Prêt-à-porter"

Aristòtil deia que la virtut és el punt mig entre dos extrems i això és el que ha volgut reflectir la graduada en Disseny de Moda per l’Escola Superior de Disseny ESDi, Marta Giralt, amb la col·lecció ’Milieu’. Un projecte que s’exposa durant el mes de març a l’aparador de moda del Palau Robert, en el marc de l’exposició "Barcelona Prêt-à-porter".

 

Es tracta d’un Projecte de Final de Grau on es desenvolupa una col·lecció basada en l’exploració, els petits detalls i la investigació dels materials, i que gira entorn a dues branques: la de la fe i la de la ciència.

 

Per una banda, la fe entesa com a representant de les creences més aferrissades que estan fonamentades amb la por a allò desconegut, totalment allunyades de l’assumpció de riscos i que no admeten ni desitgen cap possibilitat de canvi. Per altra banda, la ciència, el moviment racional basat en un estudi progressiu i la constatació d’experiències empíriques i de noves formes que ens encaminen al progrés.

 

Marta Giralt ha volgut demostrar d’una manera elegant i cuidada els coneixements adquirits durant els seus anys d’estudi a l’ESDi, interioritzant les eines necessàries per ser capaç de desenvolupar la seva pròpia col.lecció un cop fora de la universitat i poder fer realitat el seu somni.

 

L’Escola Superior de Disseny ESDi treballa per vincular, des del primer any, els estudiants amb el teixit empresarial i la realitat del sector,  i és que el centre es compromet amb les persones que s’atreveixen a redissenyar el món per construir el seu futur, en aquest cas, el futur de Marta Giralt.