Notícies
13 de novembre del 2015
La Fundació puntCAT escull la web de l’ESDi com a cas d’èxit del domini .cat

La pàgina web de l’ESD ha estat escollida per la Fundació puntCAT (entitat sense ànim de lucre que gestiona el domini .cat) com a cas d’èxit dins dels llocs web amb domini .cat. La nostra pàgina web, a la que es pot accedir tant a través del domini .cat com a través del domini .es, esdevé un aparador visual i ple de disseny dels estudis que impartim i les activitats que duem a terme amb alumnes i graduats.


L’any 2012 el portal va renovar-se completament per respirar més disseny i fer-se més intuïtiu i amigable. Des d’aleshores www.esdi.cat aposta per un disseny creatiu que estructura el contingut en les següents pestanyes: Estudia (amb tota la informació dels estudis en grau, postgrau i màsters que impartim); Coneix ESDi (amb informació referent a la nostra institució com: concursos, publicacions, projectes d’investigació, serveis, borsa de treball,...) i ESDi Barcelona (amb informació d’utilitat dirigida als estudiants d’intercanvi). Alhora, el web ofereix notícies, articles d’opinió i una agenda d’activitats, entre d’altres.

 

WEB ESDi referència puntcat

 

La Fundació puntCAT ha definit el nostre portal web com a lloc .cat de referència, compartint reconeixement amb altres llocs webs com el de Moritz o el FCBarcelona. La voluntat de l’ESDi d’apostar pel .cat és la d’establir un compromís amb el territori en el que treballem, amb la seva gent i el teixit empresarial d’aquest.


Recordeu que l’accés a la nostra web també és possible a través de l’enllaç www.esdi.es. Mira el vídeo de presentació

 

web referència puntcat