Notícies
10 de novembre de 2016
La Dra. Encarna Ruiz i Miguel González de l’ESDiColor_Lab viatgen a Londres per participar al Congrés d’Intercolor

Un any més, els representants de cada estat membre de la organització Intercolor es reuneixen per recollir les propostes de tendències socials que han de definir la paleta de colors de les properes temporades. ESDiColor_Lab, el laboratori de tendències de color de l’ESDi, com a representant de l’estat espanyol, no faltarà a la cita bianual, que en aquesta ocasió es celebra a Londres, del 23 al 25 de novembre.

 

 

 

Els professors de l’ESDi, la Dra. Encarna Ruiz i el Miguel Gonzàlez, viatjaran al Regne Unit per participar al Congrés Intercolor i presentar la proposta que han estat treballant durant els darrers mesos, una reflexió molt acurada sobre la definició de l’individu en l’entorn digital, concretament sobre el comportament humà en les xarxes socials.

Intercolor és una organització sense ànim de lucre creada el 1963 i els seus membres són un grup interdisciplinari d’experts en color en el sector tèxtil, la moda i el disseny del producte.
Formada actualment per membres de 17 països d’ Europa, Àsia i Amèrica (Xina, Dinamarca, Finlàndia, França, Alemanya, Colòmbia, Gran Bretanya, Hongria, Itàlia, Japó, Corea, Portugal, Espanya, Suïssa, Tailàndia, Turquia i els Estats Units d’Amèrica), el seu objectiu és treballar junts per crear una targeta de color internacional.


Al final d’una reunió de 2 dies, on cada representant presenta els seus punts de vista sobre els canvis en el color i l’estil de vida per a ser utilitzat com a base per al desenvolupament de tendències, els membres es posen d’acord en els colors Intercolor i temes per a una temporada.


Així que, 24 mesos abans de cada temporada, hi ha una declaració internacional sobre el color, que serveix com a font d’un major desenvolupament i ajudar a la presa de decisions, des de les indústries de l’automoció als cosmètics.