Notícies
4 de juny del 2015
La desfilada de moda de Pedralbes ret homenatge al grup de disseny ‘Memphis’ dels 80.

Humor, ironia i expressivitat. La desfilada dels alumnes de primer curs de l’itinerari de Moda de l’ESDi, que se celebrarà el 4 de juny a l’espai, ja habitual, de Pedralbes Centre, vol recuperar els valors del Grup Memphis com a motor d’inspiració.

Memphis, conegut pel seu caràcter radical, va desafiar les regles del funcionalisme i el que es coneixia com a “bon gust” modern, fugint dels estàndards i revaloritzant les funcions simbòliques dels objectes. Una col·lecció treballada sobre un teixit de denim on cada un dels looks presentats està basat en una de les creacions d’aquest col·lectiu, mostrant la reinterpretació personal que cada alumne ha realitzat sobre les seves obres.

La desfilada de final de curs de Pedralbes és ja una cita ineludible a l’ESDi i una oportunitat de luxe per admirar els avenços que han fet els alumnes de 1r curs de Disseny en l’itinerari de moda. Els mateixos estudiants són els encarregats d’organitzar la desfilada amb tot el que això implica: buscar patrocinadors i col·laboradors que donin suport a l’esdeveniment, realitzar el disseny de la invitació i els flyers per fer-ne difusió, buscar les models, proposar el maquillatge, la perruqueria, els complements, etcètera. El projecte s’emmarca dins l’assignatura “Introducció als Projectes”.

A més a més, durant tot el dia, l’espai de Pedralbes Centre comptarà amb una nova edició de l’ESDimarket amb projectes creatius i de disseny d’estudiants i graduats de l’ESDi. Hi serà des de les 11.00h a les 20.00h.

 

denmphis2