Notícies
15 d’abril del 2014
La co-presentadora de Generació Digital (canal 33) Gina Tost parlarà sobre el futur de les noves tecnologies a l’ESDi

“Sense voler volent vaig començar un videoblog, i aquest va obrir una porta professional a la meva vida”. Així va iniciar la seva carrera professional Gina Tost, mitjançant un blog que contenia els vídeos que realitzava per a diferents mitjans de comunicació. I és que tot i que Gina Tost estudiés Art Electrònic i Disseny Digital a l’ESDi, actualment és col·laboradora a diferents rotatius, ràdios i televisions, on hi parla sobre les noves tecnologies.

 

gina tost

 

És precisament sobre aquest tema, el del futur de les noves tecnologies, del que parlarà a la conferència que es realitzarà a EATM, seu de l’ESDi a Barcelona, el dia 28 d’abril a les 18.00. La ponència ens farà reflexionar sobre la importància i el paper que tenen els smartproducts en la societat actual i farà un anàlisi sobre les tendències i els usos futurs dels noys gadgets que han de sortir els propers mesos. I és que precisament, l’ESDi, enceta el proper curs acadèmic uns nous estudis en UI/UX Design que permetran especialitzar-se en el disseny d’interfícies, pàgines web i aplicacions, entre d’altres.

 

Gina Tost, és copresentadora del programa de televisió i ràdio Generació digital; col.laboradora a l’ ‘Ara TU’, que és el magazín setmanal del diari ARA; professora de Comuniació i ASO de la UPC School Tech Talent. A més, també ha estat la presentadora del premis Enderrock, el passat mes de març; ha sigut ponent de ‘4 Years From Now’, el ‘Digital 4C’, ‘In-Edit Fast Forward’ o ‘Google Dev Fest’.

 

Confirma la teva assistència a la conferència a estudia@mecad.org.