Notícies
8 de maig del 2014
L’Associació Internacional del Color, Intercolor, es reuneix a l’ESDi per decidir els colors de l’estiu 2016

Amb 50 anys de tradició a l’esquena, enguany l’Associació Internacional del Color, Intercolor, es reunirà a l’ESDi per determinar les tendències de color de l’estiu 2016.

 

Amb dos anys d’antelació, els representants de 14 països europeus i asiàtics es trobaran a Sabadell per concretar les games de color durant el 25, 26 i 27 de maig. Concretament seran els representants de Regne Unit, França, Itàlia, Alemanya, Finlàndia, Portugal, Suissa, Hungria, Espanya, Turquia, Corea, Japó, Xina i Tailàndia els qui es retrobaran després de sis mesos.

 

I és que amb l’objectiu de decidir la tendència de color de cada temporada, els representants d’Intercolor es reuneixen dos vegades a l’any a diferents seus dels països membres.

 

El representant espanyol d’Intercolor és ESDiColor_Lab, que és el laboratori de color ubicat a la Unitat de Tendències i Moda de l’Escola Superior de Disseny ESDi. I per tant, és aquest laboratori qui té el compromís de presentar propostes de les games cromàtiques.

 

Per a la realització de les propostes de color, se segueix una metodologia que a part de tenir una basant social, la utilitza com a eina conceptual la semiòtica de la imatge i culmina amb el plantejament de games de color.