Notícies
25 de febrer del 2014
L’estudiant Zaira Holgado guanya les pràctiques del conveni de col·laboració amb l’empresa Faro Barcelona

Un jurat format per Xavier Martín, Director General de Faro; Mar López i Lluis Soler, del Departament de Producte de l’empresa; i Mireia Puig, professora de l’Escola Superior de Disseny ESDi, van ser els encarregats de posar nom a la guanyadora de les practiques del conveni de col.laboració amb l’empresa Faro Barcelona.

 

En una primera sessió, els estudiants de l’assignatura de Disseny d’Il.luminació, que imparteix el col.laborador docent de l’ESDi Jordi Llopis, van tenir l’oportunitat de presentar els projectes que havien elaborat per a l’empresa Faro Barcelona; però no va ser fins la segona sessió que el jurat va escollir el candidat.

 

Els alumnes van acudir a les instal.lacions de Faro Barcelona i allà van exposar i defensar els seus projectes. Tot seguit, els membres del jurat van argumentar els pros i contres de cada projecte, i finalment en van decidir el candidat.

 

El resultat de la deliberació va resultar amb el nom de Zaira Holgado, l’estudiant que va presentar Pot Lamp, una làmpada que més s’ajustava als requeriments del briefing que havien presentat els components de l’empresa, respecte els aspectes tècnics, de creativitat i els costos de producció, entre altres.