Notícies
18 d’abril de 2017
L’ESDiColor_Lab, a la nova temporada del programa televisiu "Tinc una idea"

La nova temporada del programa Tinc una idea de TVE Catalunya comença el dimecres dia 26 d’abril a les 19.30h amb el reportatge "Cinc sentits per vendre" en el qual ha participat el laboratori de tendències de color ESDiColor_Lab de l’Escola Superior de Disseny.

 

 

El reportatge a la nostra escola es va gravar a principis d’any i vol explicar com a l’ESDiColor_Lab, que està format per alumnes i professors de l’ESDi, s’analitza el nostre entorn per tal de preveure les tendències en color que predominaran en les properes temporades en tots els aspectes de la nostra vida.

 


"Tinc una idea" és un programa de reportatges sobre la realitat del país, amb temes actuals, que preocupen tothom, que poden ajudar tothom i que aporten coneixement a l’audiència. Des d’entrevistes als que estan a l’avanguarda però també els que comencen; els grans grups empresarials i les microempreses, així com es recull el testimoni d’aquelles empreses tradicionals que han sabut convertir l’experiència en innovació i dels joves més disruptius que obliguen cada sector a reinventar-se cada dia.


El reportatge sobre l’ESDi es podrà veure també, en la data següent a la seva emissió, a la web del programa http://www.rtve.es/television/tinc-una-idea/