Notícies
13 de maig de 2015
L’ESDi signa un acord amb el CN Sabadell per oferir avantatges exclusives als seus alumnes, professorat i PAS

Per als estudiants i l’staff de l’ESDi (personal de plantilla) Si formes part de la comunitat ESDi (estudiant, professorat en plantilla i PAS) ara fer esport serà més còmode i econòmic que mai gràcies al acord signat amb el Club Natació Sabadell. La proposta ofereix matrícula gratuïta a tots aquests col·lectius, un 20% de descompte en la quota base i un 10% de descompte en alguns dels abonaments (abonament a l’àrea termal, abonament de pàdel i abonament de pàrquing-centre Moncada).

 


Per ser-ne beneficiari només cal anar a un dels dos centre que el CN Sabadell té a Sabadell i identificar-te presentant l’original de la matrícula o el carnet d’estudiant i, pel que fa al PAS i professors de l’staff , un certificat original que us facilitaran a l’Administració de l’ESDi. A més a més, els familiars de primer grau del personal staff també podran beneficiar-se d’aquest servei acreditant, amb la documentació adient, aquesta relació familiar i la residència al mateix domicili. Si vols conèixer el club, abans de decidir-te disposem d’algunes invitacions a recepció o administració. 

 

Aquest acord s’emmarca dins el ’Programa CNS Col·lectius’ impulsat pel CN Sabadell i que té com a objectiu apropar l’esport a les empreses i col·lectius de Sabadell. Una bona oportunitat per tots aquells que tinguin ganes de fer esport amb els beneficis que aquest comporta.