Notícies
30 de juliol de 2013
L’ESDi reserva el 10% de les places per a la convocatòria de setembre

L’Escola Superior de Disseny ESDi, amb l’objectiu de fer possible l’accés als estudis oficials universitàris de Grau en Disseny als alumnes amb una clara vocació creativa que no van superar els requisits d’accés en la convocatòria de juny, guarda un 10% de places per la convocatòria de setembre.

La vinculació de l’ESDi en el món de l’empresa suposa un enfoc del disseny orientat a la innovació en el marc professional, que et permetrà, a més a més d’obtenir una sólida formació universitària, assolir les competències necessàries per una millor inserció laboral al finalitzar els teus estudis. L’ESDi compta amb programes de col·laboració amb les empreses dins de l’àmbit docent, a través de les pràctiques i mitjançant un servei de seguiment de les carreres professionals, borsa de treball i centre d’emprenedors que contribuirà a posicionar-te adequadament en el món laboral.

Per ajudar-te a finançar els teus estudis, l’ESDi compta amb un programa propi de beques a l’excel·lència i altres ajuts per el pagament de la matrícula.

Per a més informació, contacteu amb el Admissions i Divulgació del Disseny a través del telèfon 93.727.48.19 o del correu electrònic info@esdi.es.