Notícies
25 de juny de 2013
L’ESDi participa al Photo Shoot Contest, edició de juliol 2013 del 080 Barcelona Fashion

L’Escola Superior de Disseny ESDi participa al concurs Photo Shoot, en el marc de l’edició de juliol del 080 Barcelona Fashion que se celebrarà del 8 al 12 de juliol. L’objectiu del concurs és realitzar un reportatge de les col·leccions presentades a l’edició de gener d’aquest famós esdeveniment, per equips formats per un estilista i un fotògraf (o bé estudiants o graduats) procedents de les escoles que tinguin conveni amb el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.


Per part d’ESDi i en la formació d’estilisme, la participant serà la graduada en Disseny de Moda per ESDi i estudiant del Màster en Assessoria d’Estilisme, Imatge i Comunicació d’ESDi, Julia Pérez Soro, i formarà equip amb un alumne/a amb formació en fotografia de l’Escola Sant Ignasi - Jesuïtes de Sarrià. Els equips participants hauran de realitzar sessions fotogràfiques de les col·leccions de tardor/hivern dels dissenyadors que han desfilat a l’edició de gener de 2013.


El jurat valorarà tant l’originalitat tècnica com la direcció d’art del reportatge i el millor reportatge serà publicat en una revista de moda de reconegut prestigi.