Notícies
9 de maig del 2014
L’ESDi participa al concurs de l’editorial Gustavo Gili i obté una menció pel disseny presentat

L’ESDi no va dubtar en participar a la segona edició del GG Fashion Market, on no només hi va presentar un look dissenyat per tres estudiants, sinó que a més, van obtenir una menció. Estem parlant del concurs Drapeados de Gustavo Gili que va tenir lloc a la mateixa editorial el 8 de maig a les 19:00h.

 

L’equip seleccionat per participar-hi està format per 3 estudiants de 3r de moda, concretament ells són Laura Puigdellivol, Enric Martí i María Morgui, que han dissenyat un look inspirat en el llibre Drapeados. El arte de modelar prendas de vestir, de Hisako Sato.

 

La GG Fashion Market té com a objectiu donar visibilitat a la tasca investigadora i experimental que es desenvolupa en el marc acadèmic, valorar l’aprenentatge i el treball de la creativitat en moda que té lloc de forma dirigida en l’àmbit de les escoles i, sobretot, fer-nos gaudir a tots d’aquest procés.

 

A banda del concurs, l’Escola Superior de Disseny ESDi també serà present en la fira de moda oberta al públic, de la mateixa manera que també hi estaran 11 escoles més amb l’objectiu d’ampliar el seu camp de visió.