Notícies
8 de juliol del 2014
L’ESDi organitza una trobada de bloggers a l’Hotel Mandarín Oriental

Milagros Plaza, Silvia Bosch, María Jesús, Silvia Foz i Abel Hernández. Aquests són els noms dels bloggers que van protagonitzar l’esdeveniment ‘Choose Try Smile’ organitzat per l’ESDi el dia 7 de juliol a les 15:30h a EATM (Seu de l’ESDi a Barcelona) i a l’Hotel Mandarín Oriental.

 

Sota el títol Choose Try Smile, les bloggers van haver d’escollir escollir un outfit (CHOOSE), provar-se’l (TRY) i fer-se una fotografia (SMILE). El fitting es va dur a terme a EATM (Seu de l’ESDi a Barcelona) i tot seguit es van traslladar fins a l’Hotel Mandarín Oriental, on va tenir lloc el shooting i el cocktail. Mentrestant, un jurat format per Mercedes Salgado, Jaume Vidiella i Montse Guals va deliberar i va escollir el millor outfit creat per les bloggers, i que per tant acabaria sent el guanyador del concurs Choose Try Smile.

 

La guanyadora d’aquesta primera edició del Choose Try Smile va ser Silvia Foz, qui va escollir per un vestit llarg de Mango i una jaqueta de tonalitats grises amb uns complements molt atrevits. D’aquesta manera, Silvia Foz va ser premiada amb un val de 200€ intercanviable amb peces de Mango i Cooked in Barcelona.

 

Des de l’ESDi volem agrair la participació de tots els que van participar en aquesta primera edició del Choose Try Smile.