Notícies
13 de maig del 2014
L’ESDi ofereix cursos d’estiu per seguir avançant en el camp del Disseny

L’Escola Superior de Disseny ESDi impulsa els seus cursos per la universitat d’estiu. I és que l’especificitat de l’escola d’estiu permet compartir espais de temps, durant uns dies, en uns entorns educatius diferents dels de la resta del curs, per intercanviar coneixements i avançar, així, en la pròpia formació orientada a l’enriquiment mutu.

 

Enguany, l’ESDi ofereix quatre cursos de diferents disciplines: cartografies cromàtiques (del 10 al 17 de juliol), temps fílmic i creació audiovisual (del 9 al 11 de juliol), serigrafía (del 10 al 14 de juliol) i patronatge creatiu (del 2 al 4 de juliol).

 

De fet, la Universitat d’Estiu Ramon Llull (URL) ofereix cada any un ampli nombre de cursos, jornades i diferents activitats culturals en els àmbits de societat, salut, psicologia, gastronomia, educació, dret, economia, comunicació, noves tecnologies, història, filosofia, teatre, música, arquitectura, esport i medi ambient.  La Universitat d’Estiu és un espai d’aprenentatge obert a tothom, integrador i participatiu, que combina la formació intel•lectual i el creixement personal.

 

Per a més informació sobre els cursos fes click aquí.