Notícies
22 de juliol del 2014
L’ESDi guanya el Photo Shoot Contest, realitzat durant la 080 Barcelona Fashion

Llotja, Elisava, IED, IDEP, Felicidad Duce, Serra i Abella, Illa, IEFC, ICM, St. Ignasi, GrisArt i ESDi. Aquestes eren les escoles que van participar en el Photo Shoot Contest, un concurs que es va realitzar durant la 080 Barcelona Fashion.

 

A partir del dilluns 30 de juny fins el divendres 4 de juliol, set equips formats per un estilista i un fotògraf, alumnes d’escoles d’etilisme i de fotografia de Barcelona, van competir per realitzar el millor foto-reportatge.

 

Enguany, els guanyadors han estat Sebastien Canedo Martínez, de l’escola GrisArt, i per tant qui s’ha encarregat de la fotografia, i Yvonne Granada Arcas, alumne del diploma de especializació de tendècies i estilisme de l’ESDi.

 

Les sessions de fotografia es van fer en viu des d’un plató que es va instal.lar a l’àrea oberta de l’esdeveniment i d’entre aquelles sessions, un jurat d’experts formats per Ramón Fano (NEO2) Xavier Lanau (Director artístic), Anna Vallès (Estilista), Sergi Jasanada (Fotògraf), van escullir l’ESDi i l’escola GrisArt perquè publiquin les fotografies a la revista Neo2.