Notícies
11 de març del 2014
L’ESDi espera rebre la visita d’un miler d’estudiants al Saló de l’Ensenyament 2014

Un any més, l’Escola Superior de Disseny ESDi participa al Saló de l’Ensenyament, que té lloc del 12 al 16 de març a la Fira de Montjuïc. I és que durant 5 dies consecutius, el recinte s’omple de gom a gom per estudiants que encara no saben quin és el camí que ha de prendre el seu futur.

L’ESDi ha col·locat un punt d’informació pels estudis universitaris (grau en disseny gràfic, de moda, de producte, audiovisual, interiors, gestió del disseny) que se siturarà a l’expositor número E 510, en el pavelló d’estudis universitaris, juntament amb els nous estudis que atorguen un Diploma en Tècnic en Creació Digital i en UI/UX Design. A més, també hi haurà un segon punt d’informació dedicat a EATM, cicles formatius i estudis nocturns.

 

El Saló de l’Ensenyament és la fira de referència pels estudiants que estan a punt d’acabar l’ESO, el batxillerat o algun cicle formatiu i volen seguir aprenent sobre una professió que els acompanyarà sempre més. És per aquesta raó que milers de persones acudeixen al saló per informar-se sobre l’oferta universitària.

 

L’Escola Superior de Disseny ESDi, seguint les estadístiques d’anys anteriors, espera rebre la visita de gairebé un miler d’estudiants, i és que des de l’expositor, l’staff de l’ESDi pot interactuar i informar a tothom que tingui pensat dedicar-se al el món del disseny. De fet, des d’allà mateix els estudiants poden realitzar la preinscripció per començar el grau durant el curs 2014-2015, encara que no serà fins que passin la prova d’accés (que es realitza el primer i el tercer dilluns de cada mes a les 17:00h), que tindran assegurada la plaça. Tot i així, si encara l’estudiant vol rebre més informació sobre l’Escola, pot acudir a la jornada de Portes Obertes de l’ESDi, que tindrà lloc el 22 de març.


Dates: Del 12 al 16 de Març de 2014.
Horari: 10h a 19h, i diumenge de 10h a 14h.
Recinte: Montjuïc, Pavelló 2 i Plaça Univers.