Notícies
23 d’octubre de 2015
L’ESDi es suma a l’Olimpíada Solidària d’Estudi

La Biblioteca de l’ESDi s’ha sumat, un any més a l’Olimpíada Solidària d’Estudi, una innovadora acció de sensibilització i solidaritat, a través de la qual els joves i les empreses participen i es comprometen en projectes de cooperació al desenvolupament.


Durant el mes que dura l’Olimpíada (del 5 de novembre al 5 de desembre de 2015), els joves van a les sales d’estudi adscrites a l’activitat i donen les seves hores d’estudi. Per cada hora donada, es destinarà un 1€ de patrocini a projectes de cooperació al desenvolupament en països del Sud.


L’objectiu de l’Olimpíada és conscienciar sobre l’obstacle que pot suposar per al futur desenvolupament d’una persona el fet de no tenir accés a l’educació bàsica i la manca de formació.


Aquesta és la 13a Olimpíada Solidària d’Estudi i enguany hi participaran 11 països, sota el lema “Si estudies, cooperes”, per sensibilitzar a milers de joves sobre el problema de la manca d’accés a l’educació als països en procés de desenvolupament. Totes les hores/euros recollits aniran destinats a projectes de cooperació seleccionats, aquest any al Senegal i a l’Equador.