Notícies
27 de gener del 2014
L’ESDi dissenya els mallots que portaran les gimnastes de rítmica durant la presentació del Mundial de Brasil 2014

A l’ESDi li agraden els reptes, i el divendres 24 de gener va acceptar una nova proposta: dissenyar els mallots que vestiran les gimnastes de Rítmica, durant la coreografia que realitzaran en  la presentació de la Selecció Española de Futbol al Mundial de Brasil 2014. 

 

 

L’encàrrec ve de part de Ona Carbonell, la  primera nedadora de l’equip de sincronitzada que cursa quart de carrera a l’ESDi. I és que no és la primera vegada que l’Escola Superior de Disseny ESDi col•labora per idear les peces de roba per a esportistes, ja que l’any passat també ho va fer amb els banyadors de les coreografies individual lliure i tècnic, a més de les de l’equip lliure.

 

Serà la segona vegada que un equip d’esportistes lluirà uns mallots dissenyats per l’ESDi, concretament per Marina Castán, Cristina Real, Miguel Gonzalez i Ona Carbonell. Per la seva banda, Encarna Ruiz, cap de la unitat de tendències i innovació i responsable de la investigació ESDiColor_LAB, ha assegurat que l’equip creatiu “ja s’ha posat en marxa per la conceptualització d’una peça plena de color, energia i molta, però que molta, samba”.