Notícies
27 de març de 2017
L’ESDi col·labora en un projecte gràfic sobre la biodiversitat a la ciutat de Barcelona

El passat dimecres 22 de març el Doctor en física Josep Perelló va oferir una xerrada als alumnes de 2n curs de l’assignatura de Projectes I amb Jesús Morentin.


Aquesta xerrada s’emmarca en un projecte gràfic sobre la biodiversitat a la ciutat de Barcelona, en concret a l’àrea de la Mar Bella, centrat en la incentivació de la participació ciutadana que es treballarà en les properes 10 setmanes, en una col·laboració de l’ESDi amb el CCCB i l’artista Natalie Jeremijenko amb el seu projecte Environmental Health Clinic. XBarcelona, sobre el disseny de sistemes naturals a la ciutat per millorar la salut humana. En Josep Perelló coordina el projecte i la col·laboració amb les diferents entitats.

 

 

Aquest projecte també s’està treballant amb l’assignatura de Projectes de 4t de Disseny Gràfic de Grau Nocturn, amb la professora Sílvia Escursell. El proper dimarts 28 a la tarda, hi ha prevista una visita dels alumnes de nocturn juntament amb aquells de 2n que es vulguin apuntar a la mateixa zona de la Mar Bella per estudiar i analitzar amb el Josep Perelló, la realitat actual en relació a la biodiversitat en aquell punt.