Notícies
5 de maig de 2015
L’ESDI col·labora en l’exposició "Barcelona Transgressive Designers" de Singapore

 

Del 2 al 17 de maig de 2015, el Centre Nacional de Disseny de Singapur acull l’exposició "Barcelona Trangressive Designers: from Art to Design", impulsada per la graduada per ESDi Eva Riu amb la col·laboració del Design Singapore Council i el BCD Barcelona Centre de Disseny i institucions com l’Escola Superior de Disseny ESDi.

 

 

 

 

Amb la voluntat de donar a conèixer el potencial dels creatius de Barcelona, la mostra està formada per objectes de decoració, ceràmica, complements, bijuteria, moda, calçat o borses, entre uns altres; que destaquen pel seu valor artístic o pel seu component innovador en el concepte, la metodologia, el material o l’estètica.

 

D’altra banda,  del 18 de maig al 18 de juny, la tenda Kapok Store acollirà una acció comercial en format pop-up store en la qual el públic podrà adquirir els productes dels 23 dissenyadors i marques exposats.

 

Els dissenyadors i marques participants són Uniqbrow, Papiroga, Ana Tichy, Krasznai, Ölend, Silvando Bajito, Miriam Cernuda, Espelma&Louise, Andrea Viêntec, Woodys Barcelona, Berta Sumpsi, Ranran Design, Alba Casares, Amalia Vermell, Miteta, Vaho, Equipaje Barcelona, RebelRoot, MedioDesign, Prógono, Eliurpí, Zazo & Brull.