Notícies
8 de juliol del 2013
L’ESDi celebra el proper 8 de juliol el Degree Show 2013

El Degree Show és una bona oportunitat perquè els alumnes de l’últim curs de Disseny de moda presentin les seves col·leccions en el marc del seu Projecte Final de Grau, davant el públic assistent: administració, professionals i empreses del sector del disseny, Headhunters, amics i familiars. S’ha programat per al pròxim 8 de juliol, a les 21.00, al Teatre Victòria de Barcelona i es tracta de la desfilada per excel·lència de l’ESDi. Representa la sortida dels nous dissenyadors de moda a Catalunya formats en el ESDi a la promoció 2012-2013, i es concep com una veritable plataforma de promoció.

La desfilada d’aquest any rep el títol de "Re-action", una reacció positiva a tot el que està passant al nostre voltant, una eina d’alliberament de la crisi per ressorgir amb més energia que mai. A l’acte està prevista l’assistència d’unes 800 persones.

La representació i posada en escena dels projectes de final de carrera dels Graduats serà avaluada per un tribunal constituït per professors i persones alienes a l’ESDi, professionals del món de la moda. Entre els assistents al Degree hi haurà representants de les empreses més destacades del sector de la moda, que tindran l’oportunitat d’establir contacte amb els graduats.

DegreeDegree

(Publicat el 14 de juny del 2013)