Notícies
30 d’abril del 2014
L’ESDi acull el primer sopar d’exalumnes en motiu del 25è aniversari

L’ESDi està de celebració. En motiu dels 25 anys, que complirà l’escola el proper curs 2014-15, va voler celebrar  el seu aniversari amb tots aquells que hi han format part. És per aquesta raó que el passat dimarts 29 d’abril l’Escola Superior de Disseny ESDi va acollir una trentena d’exalumnes de les promocions que es van graduar els  anys 96, 97, 98, 2001, 2002 i 2005, per celebrar-ho conjuntament.

 

L’acte, que va comptar amb la presència de la directora de l’escola, Glòria Fernández i el Director General de la Fundació per l’ESDi (FUNDIT), Antoni Garrell, va desenvolupar-se amb un ambient distès i festiu mentre es feia un sopar a peu dret enmig del Hall.

 

Des de l’Associació d’Antics Alumnes i l’àrea de Community & Networking de l’ESDi van contactar amb els exestudiants per tornar a l’escenari on fa uns anys van cursar una carrera. I és que l’ESDi pensa en els seus graduats i per això, a part d’aquests sopars també s’organitzen els cicles d’ESDiPreneus i els ESDiNetworking per potenciar la relació entre assistents i d’aquesta manera poder ‘fer xarxa’.