Notícies
4 de novembre de 2016
L’Escola Superior de Disseny ESDi s’adhereix a la plataforma de descomptes Esmasshopping

L’Escola Superior de Disseny ESDi s’ha sumat a la iniciativa d’Esmasshopping, una aplicació nascuda de la mà d’un grup d’emprenedors de Sabadell que relaciona negocis i consumidors per tal d’oferir descomptes en les seves compres o serveis.


I és que ser membre de la comunitat ESDi també té avantatges. Tots els alumnes, graduats, professors i staff que es donin d’alta en aquesta eina d’estalvi pràctica i innovadora com a membre de la comunitat ESDi gaudiran de descomptes als establiments vinculats. Només cal cercar un producte o servei i, a través de la geolocalització, en una sola pantalla apareix un mapa amb tots els comerços adherits al programa i a on l’usuari pot estalviar el màxim.

 


Un altre avantatge de formar part del col·lectiu ESDi és que utilitzant l’app, es pot col·laborar en projectes solidaris tant del vostre entorn com d’arreu del món. Per exemple, un alumne de l’ESDi que vol comprar un joc d’eines que val 100€ i té un descompte del 10%, podrà escollir que li apliquin l’estalvi i pagar 90€, o pagar els 100€ i destinar els 10 restants a una organització o un projecte social.


Ara com ara, ja hi ha inscrits 200 negocis de tot tipus a Sabadell, tals com botigues de roba, alimentació, perruqueries, calçat, llibreries, gestors administratius, centres dentals…Tots els comerços adherits a Esmasshoping tenen un adhesiu identificatiu a l’entrada.


Aquesta eina ja és disponible per a Android, tot i que amb Apple no començarà a funcionar fins a finals d’any. Sabadell és la ciutat pionera en la seva aplicació i es preveu que de cara al 2017 es pugui utilitzar en 46 ciutats espanyoles.
 
Més informació: http://www.esmasshopping.com/