Notícies
16 de setembre de 2013
L’auditori de l’ESDi acull la presentació del curs 2013-2014 del Grau Oficial Universitari en Disseny en horari nocturn

L’auditori de l’Escola Superior de Disseny ESDi ha acollit aquest 16 de setembre l’acte de presentació del nou curs 2013-2014 del Grau en Disseny en horari nocturn. Alumnes nouvinguts de primer curs, també alumnes més veterans i professors han assistit a un acte presidit pel Sr. Antoni Garrell, Director General de la Fundació per l’ESDi, la Dra. Glòria Fernández, Directora de Gestió Estratègica Acadèmica i la Sra. Mercedes Salgado, Directora d’EATM (seu d’ESDi a Barcelona).

 

En la presentació, el Sr. Antoni Garrell va anunciar que el Rector de la Universitat Ramon Llull, el Dr. Josep M. Garrell, el passat 9 de setembre, i d’acord a l’article 19.3 E de les normes d’organització i funcionament de la Universitat Ramon Llull va nomenar a la Dra. Glòria Fernández com a Directora de l’ESDi en data d’inici de mandat el dilluns 16 de setembre.

 

Tot donant la benvinguda al nou curs, saludant als nous alumnes i a aquells ja coneguts, el Sr. Antoni Garrell va afirmar-los que ’aquesta és la vostra escola’ i va encoratjar els alumnes del Grau en Disseny en horari nocturn a treballar amb motivació i esforç i a ser grans i creatius.

 

 

presentació grau nocturn