Notícies
18 d’abril de 2017
L’alumni Màrius Martínez organitza un complet programa d’introducció al Food Design

El graduat i membre de la Junta Alumni de l’ESDi, Màrius Martínez, és el principal promotor de la comunitat de formació autodidacta FoodDesign.es, on es proposa que el disseny formi part del projecte gastronòmic des del principi, que els seus coneixements i eines siguin aplicades conscientment durant el seu desenvolupament. Però per a això cal formar perfils professionals amb les bases de les dues disciplines, el disseny i la gastronomia.

 

 

El programa que es proposa està organitzat en tres etapes i cada etapa està composta de diverses jornades:

La primera etapa explora la visió que pot tenir un dissenyador sobre la gastronomia a l’hora de desenvolupar un projecte d’aquest àmbit i s’inicia el proper dissabte 22 d’abril amb la 1a Jornada Food Design, totalment gratuita, on s’analitzaran projectes relacionats amb l’especialitat de disseny gràfic: identitat corporativa, packaging, fotografia, il·lustració, tipografia i disseny editorial amb ponents com Lo Siento Studio, Cocolia, estudioh, entre d’altres.

 

El lloc en el qual se celebraran els esdeveniments és Factory 103 (c/Mallorca 103, Barcelona), un espai de coworking gestionat pel també alumni David Pons, dissenyador de producte i interiorista, fundador de Micasaesdiferente.Podeu trobar més informació i inscripcions a FoodDesign.es