Notícies
12 de gener del 2014
L’ADI FAD presenta el Premi Medalla ADI a l’ESDi

L’Associació de Disseny Industrial adscrita al Foment de les Arts i el disseny (ADI FAD) ha presentat l’edició 2014 de la Medalla ADI, el premi per a estudiants amb més tradició del panorama del disseny al nostre país.

 

Durant la presentació, s’han explicat les activitats que fa l’ADi com “The making off”, els premis Delta, Demo o el motiu de la presentació d’avui: les medalles ADI, que són per aquells que estudiants que ja han presentat el seu PFG i que per tant estan a punt de graduar-se o ja ho han fet.

 

La finalitat d’aquests premi és donar relleu públic als millors projectes duts a terme durant període de formació, contribuent a establir ponts entre l’àmbit acadèmic i el món industrial i comercial.

 

El funcionament de la convocatòria de la Medalla ADI s’articula en tres fases: en la primera fase, la junta de l’ADI, seleccionarà un màxim de deu projectes entre tots els presentats. A la segona fase, ADI-FAD proporcionarà, en la mesura del possible, els recursos financers que els seleccionats necessiten per a poder seguir desenvolupant el seu projecte. I en la tercera fase, els projectes seleccionats i completats seran jutjats pel Jurat Internacional dels Premis Delta 2013, que atorgarà una medalla d’or, una de plata i una de bronze als 3 projectes que consideri mereixedors d’aquests reconeixements..

 

Durant la ponència també hi ha intervingut Estel Alcaraz, guanyadora  de la medalla de bronze de l’any passat, que ha presentat unes botes d’aigua plegables, que porten el nom de Sardines.