Notícies
14 de maig del 2014
L’ actriu Ana Ruiz de Camera Café impartirà una conferència a l’ESDi el proper 19 de maig

El proper 19 de maig a les 10:30 i a les 13:00h, l’actriu Ana Ruiz visitarà les instal.lacions d EATM (seu ESDi a Barcelona) i l’ESDi respectivament i impartirà una conferència oberta a tothom per explicar quines són les claus per obtenir una bona imatge i quines són les pautes de seguiment de tendència.

 

Posteriorment, l’actriu serà entrevistada per un equip d’ESDi TV a les mateixes instal.lacions de l’ESDi Campus Sabadell, un audiovisual que podran recuperar mitjançant la web d’ESDi TV, tots aquells que es vulguin endinsar en el món de la moda i les càmeres, perquè tal i com assegura la mateixa actriu, “aquesta professió no és només una feina, sinó que és una manera de viure”.

 

Ana Ruiz ha treballat com a presentadora del programa infantil Zona Disney i Zona 7. També té una llarga trajectòria com a actriu teatral amb obres com ‘Don Juan Tenorio’ o ‘Doña Rosita la soltera’ de García Lorca. En televisió, Ana Ruiz ha participat en la sèrie ‘Impares’ d’Antena3 i a ‘Camera Café’. A més ha presentat el programa de cap d’any 2007 de Telecinco al costat de Carmen Alcayde i Christian Gálvez. I pel que fa al cinema ha participat en la pel.lícula Estimar i morir a Sevilla (2001 ) i L’home de sorra (2007).