Notícies
11 d’abril de 2015
L’ESDi esdevindrà un mercat de disseny durant l’Open Day el dissabte 11 d’abril

 

Des de taules d’skate fins a llums de taula, passant per peces de roba, bijuteria i il·lustracions úniques. Tot això i més pots trobar a la propera edició de l’ESDi Market que es celebra aquest proper dissabte 11 d’abril a l’ESDi a partir de les 11 del matí i fins les 6 de la tarda.

 

L’ESDi Market neix com una iniciativa per crear un espai dedicat a la venda de productes de disseny artesanals i de connectar el món acadèmic amb el professional, donant l’oportunitat a alumnes i exalumnes del centre de vendre i exposar les seves marques al públic. Pretén ser un espai dedicat a la creativitat en el context de les noves tendències del disseny contemporani en gèneres com la moda, accessoris, objectes, joieria, disseny gràfic, publicacions i art. El mercat, que estarà instal·lat a l’exterior de l’ESDi estarà ambientat amb la música dels dj’s Dirty Gums i la col·laboració del Dj Loose_panties, del festival Embassa’t amb qui l’Escola col·labora i ESDiTV n’és la televisió oficial aquest 2015. Durant l’ESDi Market podreu degustar les crêpes de La petite Roulotte.

 

L’ESDi Market s’emmarca en la celebració de l’Open Day, una jornada de portes obertes per tal de donar a conèixer l’ampli ventall d’estudis en Graus, Postgraus i Màsters en disseny que ofereix l’Escola, així com l’oferta educativa de la nova Escola de Formació Professional Avançada (EFPA) del Vallès. Una jornada per a tots els públics que vol apropar el disseny a tots els perfils i que inclourà workshops, un concurs de disseny, performances i la realització d’un mural col·laboratiu per commemorar el 25è aniversari de l’Escola Superior de Disseny ESDi.