Notícies
10 de març de 2015
L’ESDi participa un any més al Saló de l’Ensenyament

Del 18 al 22 de març de 2015 l’Escola Superior de Disseny ESDi participarà en una nova edició del Saló de l’Ensenyament, una de les grans cites de l’àmbit educatiu a Catalunya, que tindrà lloc al Recinte firal de Montjuïc de Barcelona.


El Saló agrupa diverses iniciatives adreçades a estudiants amb l’objectiu d’oferir una informació àmplia i actualitzada de l’oferta d’estudis de secundària, formació professional o estudis superiors que es realitzen a Catalunya.

 

En el pavelló d’Estudis Universitaris, al costat de la Universitat Ramon Llull, podràs trobar el punt d’informació de l’ESDi, a l’expositor 510, on t’informarem dels nostres estudis oficials de Grau en Disseny en tots els seus itineraris: gràfic, producte, interiors, moda, audiovisual i Gestió del Disseny.

 

A més, en el número 2001 de l’Espai Ciència hi haurà l’estand del Media Center d’Art i Disseny MECAD de l’ESDi, amb informació dels estudis d’UI/UX Designer i Creació Digital on podràs participar en el disseny d’una interfície d’un app o descobrir què és dissenyar una experiència d’usuari.

 

Informació sobre Cicles Formatius
Al Saló de l’Ensenyament podràs conèixer l’EPFA, el centre de formació professional creat per iniciativa de l’ESDi, que estarà present a la zona d’Estudis de Formació Professional a l’estand 252 per informar de la seva oferta de Cicles Formatius de Grau Superior que inclou Patronatge i Moda, Vestuari a mida i d’espectacles, Administració de sistemes informàtics a la xarxa, Desenvolupament d’aplicacions web, Comerç internacional, Gestió Comercial i Màrqueting, Administració i finances i Secretariat, així com dels cursos d’Assesoria d’Imatge de l’EATM.

Saló Futura de Màsters i Postgraus
L’ESDi també tindrà un estand al Saló Futura que se celebrarà els dies 20 i 21 de març en el mateix recinte firal, on  t’informarem de la nostra àmplia oferta de Màsters i Postgraus. Busca’ns a l’estand de la Universitat Ramon Llull!

 

Dates, Horari i Recinte
Dates: Del 18 al 22 de març de 2015
Horari: De dimecres a dissabte: de 10 a 19 hores i Diumenge: de 10 a 14 hores
Lloc: Palau 2 del Recinte firal de Montjuïc