Notícies
5 de març de 2015
L’ESDi col·labora en un Concurs del Gremi de la Fusta de Sabadell i Comarca en el marc del conveni que l’escola signarà amb aquesta institució

Coincidint amb la diada de Sant Josep, patró dels fusters, el proper divendres 20 de març el Gremi de la Fusta de Sabadell i Comarca i l’Escola Industrial de Sabadell organitza una nova edició del Concurs d’Estudiants de la família professional Fusta i Moble, PFI i aprenents de taller de Fusteria – Ebenisteria.

 

Enguany, l’Escola Superior de Disseny ESDi col·labora en aquesta XXIIIa edició del Concurs, proposant l’objecte que els alumnes participants hauran de reproduir en fusta.

 

L’objecte escollit es tracta d’un projecte que va realitzar l’alumna de 4t del grau de Disseny de Producte Mireia Mesalles durant el curs anterior, però no serà mostrat fins al mateix dia del Concurs. La millor reproducció del disseny serà la guanyadora i es tindran en compte criteris com la similitud amb la peça original, el mètode de treball i l’acabat. 

 

El Concurs es realitzarà de 9 a 13 hores als tallers de l’Escola Industrial de Sabadell i l’entrega de premis es farà a 14h. La mateixa dissenyadora de l’obra, Mireia Mesalles i el professor de l’ESDi Marc Puigbó formaran part del jurat juntament amb altres membres de l’Escola Industrial. 

 

Dins de la mateixa col·laboració entre les dues institucions, en el propers cursos el professor Marc Puigbó realitzarà un projecte amb l’alumnat de 2n curs de l’assignatura de Materials i Tecnologia, on es treballa la fusta com a material, per dissenyar durant el primer quadrimestre l’objecte a reproduir en les pròximes edicions del Concurs.