Notícies
16 de novembre de 2015
Ja s’ha publicat la ISSUE #43

La revista de temes de disseny editada per l’Escola Superior de Disseny ESDi ha publicat el seu nou número, el  #43.

Amb el compromís de “dissenyar el món”, com assenyala el Director General de la FUNDIT, el Sr. Antoni Garrell en el pròleg, l’ESDi ha iniciat un nou curs amb l’escola renovada: s’han pintat totes les instal·lacions i s’ha habilitat una nova aula d’ordinadors Mac, així com un nou espai de descans per a alumnes. Unes millores que recollim a les pàgines de la ISSUE, on també es fa esment de l’acte d’inici del curs, on el psicòleg esportiu Pep Marí va donar als nostres estudiants les claus per ser els millors ens allò que fem i ens apassiona, i sobretot, com “aprendre dels campions”.


Si seguiu llegint, podreu conèixer els premis que van recollir els alumnes d’ESDi durant el darrer trimestre del curs 2014-2016, com el Premi GGModa, els Laus o el MODAFAD, i conèixer els projectes de futurs dels graduats Albert Gil i Raül Garcia.

 

 

Les BET Barcelona ens presenten la seva nova col·lecció de bosses de mà i sabreu què fa la graduada Elisabeth Buxeda a Austràlia.


Les vacances d’estiu van ser molt profitoses per als membres d’ESDiTV Anaïs Llàcer i René Ferrero, que van participar al Festival Cinemadamare d’Itàlia o per a la professora Dolors Giró i l’alumna Natàlia Barros, que van viatjar a Àfrica amb la Route Artlantique, un projecte acadèmic de disseny social.


Si voleu saber-ne més, busqueu un exemplar de la ISSUE a l’expositor que trobareu a l’entrada de l’ESDi o bé podeu consultar-ne la versió online a la web.