Notícies
28 de juny del 2013
Ja hi ha veredicte del concurs “El disseny a la nostra vida”

Ja tenim el veredicte de la 16à edició del concurs “El disseny a la nostra vida” que premia els millors treballs de recerca o projecte de CFGS relacionats amb el disseny o l’art. El jurat ha decidit, per puntuació, que la proposta, que queda en primera posició és la de: Somni d’un vestit d’estiu (37 punts) i la que queda en segon lloc: Disseny d’un local d’oci (amb 35 punts).

 

Aquesta resolució queda condicionada a la comprovació de l’autenticitat de les dades personals i del compliment dels requisits fixats a les bases del concurs, que es durà a terme abans del dia 11 de juliol.


El jurat ha estat format per Oriol Ocaña, professor de la Unitat d’Anàlisis i Prospectiva del Disseny d’ ESDi; Eduardo Huerta, cap de la Unitat de Comunicació, Multimèdia i Interactivitat d’ESDi; Mireia Puig, professora de la Unitat de Producte i Usabilitat d’espais i Cristina Real, professora de la Unitat de Tendències e Innovació d’ESDi. Els membres del jurat han valorat l’esforç i l’interès de les propostes presentades.


Les propostes presentades es podran recollir entre el 19 d’agost i el 19 de setembre del 2013. El lliurament de premis es farà el dia 11 de juliol a les 17.00 a la Seu d’ESDi. 
Adjuntem l’acte resum de les valoracions perquè pugueu consultar-les. L’Escola Superior de Disseny ESDi agraeix la participació dels estudiants.